<!--block-->Algemene-Voorwaarde

<!--block-->Prijzen
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

<!--block-->Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Momenteel is de lever tijd langer. Houd rekening met 4 tot 8 weken. 

Bestellingen
proberen wij binnen 4 tot 8 weken te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, omdat de materialen van uw specifieke bestelling ingekocht moeten worden en dat kan soms iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Klachten?
Ons uitgangspunt is: We willen het voor u en voor onszelf zo eenvoudig mogelijk houden. Dus is er een probleem dan lossen we het graag snel op! Laat het ons daarom snel weten. Dit kan per e-mail, maar bellen kan ook. Wij zullen altijd proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen de klacht altijd binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om het geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie.

Herroepingsrecht
Wij hebben in principe geen voorraad. Producten die u via deze website koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Kleuren
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Betalingsmethodes
U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:- Overboeking- Pay-Pal

<!--block-->

<!--block-->KVK nummer
78208742